1 maart 2013

New: Bidutchy Montana zonnebril


Een goede en leuke zonnebril is echt een musthave voor de zonnige dagen. Het beschermt niet alleen je ogen, het ziet er ook nog eens cool uit. Bidutchy’s nieuwe revolutionaire zonnebril heeft wisselbare glazen. Met maar liefst 10 verschillende kleuren is het mogelijk om je eigen combinatie samen te stellen.  Zo creëer je voor elke gelegenheid een andere look.




Het gepatenteerde systeem van Bidutchy bestaat uit een montuur met daarin verwisselbare glazen. Door zacht aan de binnenkant van de glazen te drukken komen de glazen naar voren waarna er een andere kleur glazen ingedrukt kan worden. Anders dan bij sportbrillen, is hier de kleur van het randje om het glas bepalend voor de combinatie. Bij iedere bril zit standaard een paar glazen in dezelfde kleur als het montuur, daarnaast kan de klant er zelf nog een extra paar glazen naar eigen keuze bijbestellen.



Op dit moment biedt Bidutchy twee verschillende modellen aan, de grote Panama en de iets kleinere Montana.  Ik heb het model Montana. Dit model lijkt sterk op de Ray Ban Wayfarer, zoals je hier kan zien. 


Wat ik altijd belangrijk vind is hoe dat producten verstuurd worden. Zoals je kan zien is de bril goed ingepakt om schade te voorkomen.


De glazen zijn beschermd met een folie die je gemakkelijk kan
verwijderen. En ook de oortjes zijn beschermd met plastiek.  De extra lezen zitten apart verpakt in een doosje. En er zit nog een zakje bij om je bril netjes op te bergen.


De bril is verkrijgbaar in tal van leuke kleurtjes. Maar ik heb voor de  Bidutchy Montana Rebel Black gekozen. En de Iceberg white mirror blue lenzen.
De brillen zijn vervaardigd uit kunststof met een rubberized coating. De glazen zijn gepolariseerd zodat de brillen het hele jaar door gebruikt kunnen worden zonder hinderlijke schittering  in je ogen.  Oftewel ideaal voor op het water, in de sneeuw, in de auto of gewoon  lekker in de zon.

De online prijs voor deze bril is 34 euro. Extra lenzen zijn apart verkrijgbaar. De brillen zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij www.zonnebrillen.com

Ik ben echt super blij met deze bril en kan niet wachten tot de zon eindelijk eens gaat schijnen!


Wat denk je? Is deze bril wat voor jou?


xox Shannara xox 


  

20 opmerkingen:

  1. Haha grappig! Ik vind de zwarte variant wel leuk maar al die kleurtjes... nee die tijd heb ik gehad denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! ik heb de roze met zwarte lenzen;) (staat vandaag ook online)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk, ik heb de zwarte bril met roze lenzen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie bril! Ik heb ém ook! Geloof wel dat ik andere lenzen heb..

    BeantwoordenVerwijderen
  5. That's a cool idea, and they look good too!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet er best leuk uit voor in de zomer!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. zwart is altijd mooi! ik heb de roze:)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk concept, maar niet iets dat ik zelf zou dragen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk dat je kan veranderen van glazen.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek en je comment.
Totziens!

Thank you for your visit and comment.
See you soon!