8 maart 2013

Etos nieuwsflits

Het is weer lente! Het seizoen bij uitstek voor een nieuwe garderobe én een frisse lente look. Bij Etos kun je dit seizoen voordelig variëren met make-up die aansluit bij de laatste voorjaarstrend: glans! Mix & match met de nieuwste voorjaarstinten, ga voor stralende glans-accenten en experimenteer met krachtige, metallic kleuren. Maak je voorjaarslook af met de fleurige en betaalbare accessoires. Een maximaal effect voor een minimale prijs! Zo ben jij helemaal klaar voor dat zonnige terrasje of een lentewandeling door het park.  Deze lente mag je make-up look lekker knallen. Bij Etos kun je terecht voor veel kleurrijke en scherp geprijsde make-up producten. Met de nieuwe Etos Intense eyeshadow leg je het kleuraccent op je ogen, precies volgens de laatste beautytrends. De oogschaduw bevat veel kleurpigment en heeft een mooie wafelstructuur. Hij is verkrijgbaar voor € 4.49 in acht kleuren: zalm, paars, groen, zilver, blauw, antraciet, lichtbruin en donkerbruin.


Combineer je oogmake-up met het waterproof Etos Metallic eyepencil, verkrijgbaar in acht verschillende kleuren voor slechts € 3.04 per stuk! 


 Op je gezicht breng je dit voorjaar schitterende glansaccenten aan. Met de nieuwe en betaalbare Etos Highlighting illuminizer (€ 2.99) benadruk je jouw sterke punten. Breng de illuminizer aan op je jukbeenderen om ze te accentueren of net onder je wenkbrauwen voor een open blik. Maar je kunt het ook gebruiken voor op je decolleté, je schouders of je armen. De reflecterende pigmenten en de toegevoegde vitamine E zorgen voor een mooie  gloed.


 Met de lente musthaves van Etos maak je jouw look helemaal af. Kies bijvoorbeeld voor de fleurige sjaal (van € 12.99 voor € 3.00) de kleurrijke armbanden-set (van € 6.99 voor € 3.00), de clutch met pailletten (€ 6.99) of de smartphone hoes (€ 4.99). Hiermee ga jij bij elke gelegenheid stralend de deur uit voor een kleine prijs! 

 Etos Intense eyeshadows, Metallic eyepencils en Highlighting illuminizer zijn vanaf 18 maart verkrijgbaar.  Van 18 t/m 31 maart is bij Etos alle make-up verkrijgbaar met 30% korting. Zo koop je de Etos Metallic eyepencil dan al voor € 2.12 in plaats van € 3.04! De lente musthaves van Etos zijn vanaf 18 maart verkrijgbaar, vanaf slechts € 3.00 (OP=OP).


xox Shannara xox


 

6 opmerkingen:

Bedankt voor je bezoek en je comment.
Totziens!

Thank you for your visit and comment.
See you soon!