5 oktober 2012

Cashmere handbalsem van Alcina


Onze huid heeft het zwaar te voortduren, vooral in de wintermaanden. We lopen constant van koude buitentemperaturen naar de knusse warmte in huis. Een droge en geïrriteerde huid is het gevolg. Gelukkig kunnen we onze huid hiertegen beschermen. De intensieve CASHMERE verzorgingsproducten van Alcina verzorgen de huid intensief en maken de huid onmiddellijk weer zacht en soepel.

Cashmere handbalsem, een‘instante verzorging voor zachte handen’. Het exclusieve kasjmierextract en ureum verwennen de handen optimaal en biedt intensieve verzorging. Voor extra zachte handen kan de balsem ook als masker worden aangebracht.

 Verkoopprijs: €11,20

Cashmere van Alcina heeft nog meer verzorgingsproducten...Cashmere lichaamsbalsem: heerlijk zacht als een kasjmier-gewaad’. Het kasjmier-extract in deze bodybalsem maakt de huid heerlijk zacht. De bodybalsem is bedoelt voor het gehele lichaam of delen daarvan en laat ruwe en droge plekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. 

Verkoopprijs: €17,30
Cashmere gezichtsmasker: ‘een extra portie luxe verzorging’. Hyaluronzuur hydrateert de huid en vult droogterimpeltjes op. Daarnaast laat dit gezichtsmasker een beschermlaagje achter die je huid beschermen tegen de temperaturen van buiten. Het resultaat is vrijwel direct voelbaar. Een huid zo zacht als Kasjmier. 

Verkoopprijs: €14,30 Cashmere winterbadmelk: ‘Baden in kasjmier’. Deze badmelk omhult de huid onmiddellijk met een rijke verzorging. De huid wordt zacht en soepel en biedt een heerlijk gevoel van wellness in je eigen bad. 

Verkoopprijs: €12,40


ALCINA Cosmetic Nederland is een dochteronderneming van het Duitse concern Dr. Wolff Gruppe. De oorsprong hiervan ligt in 1905, het jaar waarin August Wolff zijn farmaceutische bedrijf oprichtte. Toen in 1942 zijn zoon Dr. Kurt Wolff aan het hoofd van dit familiebedrijf kwam te staan, had hij al enkele dermatologische effectieve preparaten en cosmeticaproducten ontwikkeld. Hiermee was al snel duidelijk dat medische en cosmetische aspecten hand in hand gaan. Sinds 1946 is ALCINA een familiebedrijf met diverse series producten voor complete lichaamsverzorging.  Bij de ontwikkeling en het testen van producten wordt geen gebruik gemaakt van proefdieren. Door deze werkwijze kan ALCINA een 100% garantie afgeven op zuiverheid, verdraagzaamheid en werkzaamheid van al haar producten. 


xox Shannara xox

1 opmerking:

Bedankt voor je bezoek en je comment.
Totziens!

Thank you for your visit and comment.
See you soon!