4 oktober 2012

Clinique en Global Colour Artist Jenna Menard.

Strak omlijnde ogen, volle wimpers en vitale natuurlijk aandoende lippen.

Dit seizoen ligt het accent op strak omlijnde ogen en modellering van de structuur van het gezicht. Krachtige, diepe wenkbrauwen zorgen voor een scherpe blik, die dankzij een eenvoudige, dunne eyelinerlijn een eigenzinnige touch krijgt. De accentuering van de jukbeenderen en wenkbrauwbogen door kleurschakeringen versterkt de structuur van het gezicht. Een vrouwelijke touch wordt verkregen door onder meer een licht-matte teint, oogleden in melkachtige tinten, volle wimpers en natuurlijk gekleurde lippen die vitaliteit uitstralen.

De tips van Jenna Menard voor het creëren van deze look met Clinique-producten
.HUID

Dramatically Different Moisturizing Lotion: prepareert de huid en maakt een perfecte make-up mogelijk.                               GEZICHT

Stay-Matte Oil-Free Makeup en All About Eyes Concealer: de foundation en concealer maskeren waar nodig onvolkomenheden en zorgen tegelijkertijd voor een licht-matte finish.

Blended Face Powder in de tint Invisible Blend:
het poeder zorgt voor een betere hechting van de foundation en absorbeert het felle licht op de catwalk.

OGEN

Superfine Liner for Brows in de tint Deep Brown: voor het accentueren van de wenkbrauwen; kies een iets donkerder teint dan de natuurlijke kleur en besteed vooral aandacht aan minder volle plekken. 

Colour Surge Eye Shadow Duo in de tint Buttered Bronze: gebruik de donkerste van de twee tinten. Een matte, bronskleurige tint in de plooi van de oogleden versterkt de contouren ervan. Zo ontstaat de illusie van meer diepte. Trek met een eyelinerpenseel een ultradun lijntje langs de onderste wimperlijn voor een maximaal scherpe look.

Colour Surge Eye Shadow in Toasted Almond: voeg onder de wenkbrauwboog en onder de plooi van de oogleden een lichtere tint toe om de contourkleur te accentueren. Doe hetzelfde langs de onderste wimperlijn.

Eye Defining Liquid Liner in Black: breng de vloeibare eyeliner aan vanaf de binnenste ooghoek tot het einde van de bovenste wimperlijn. Trek een rechte lijn, niet langer dan de wimperlijn en zonder winged tip. Dit eenvoudige lijntje moet iets moderns en unieks uitstralen.

Quickliner for Eyes Intense in de tint Intense Charcoal: ga met dit oogpotlood langs de bovenste wimperlijn om blootliggende delen te bedekken daar waar de vloeibare eyeliner niet kan komen. De intense kleur is donker genoeg om met de zwarte vloeibare eyeliner samen te gaan en geeft het geheel net wat meer scherpte.


NIEUW High Impact Extreme Volume Mascara in de kleur Black (Nu verkrijgbaar): door met dit nieuwe borsteltje met meervoudige werking meerdere lagen mascara aan te brengen krijgen de wimpers extreem veel volume en komen ze ten opzichte van de eyeliner duidelijk naar voren.


LIPPEN

NIEUW Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm in de tint Heaping Hazelnut (verkrijgbaar vanaf oktober 2012): voor een contrast met de geprononceerde wenkbrauwboog, de strakke eyelinerlijnen en de schaduwtinten op het gezicht volstaat een eenvoudig nude op de lippen om een natuurlijke, vrouwelijke look te behouden.WANGEN

Colour Surge Eye Shadow Duo in de kleur Buttered Bronze: een echte insidertip, een bronskleurige oogschaduw versterkt de illusie van structuur. Breng de oogschaduw (dezelfde als die voor de plooi van de oogleden) net onder het jukbeen aan om het gezicht te modelleren. Door voor de contouren van ogen en wangen dezelfde kleur te gebruiken ziet de make-up er als geheel natuurlijker uit.3 opmerkingen:

Bedankt voor je bezoek en je comment.
Totziens!

Thank you for your visit and comment.
See you soon!