26 november 2012

Persbericht: essence adventskalender‏essence pakt uit in december!
elke dag feest met interactieve adventskalender 


essence geeft de decembermaand een extra feestelijk tintje met haar jaarlijkse interactieve adventskalender op www.essence.eu. Vanaf 1 december telt het hippe make-up merk af tot de kerst en verrast elke dag met mooie prijzen! Achter elk vakje van de kalender gaat een wereld van geur, kleur en trendy accessoires schuil. De bezoeker maakt kans op bijzondere prijzen, variërend van de in het voorjaar geïntroduceerde essence parfums en make-up tasjes uit afgelopen trend collecties tot productsetjes uit collecties die alleen in het buitenland verkrijgbaar waren in 2012. Als klap op de vuurpijl wordt op 24 december – de laatste adventskalenderdag -  een unieke flacon verloot van de essence geur ‘like a day in a candy shop’: deze schitterende flacon is van top tot teen gedecoreerd met Swarovski kristallen! De unieke flacon is niet verkrijgbaar in de winkel en heeft een waarde van € 850,-.

Elke dag feest
De adventskalender start op zaterdag 1 december en duurt tot en met 24 december 2012. Elke dag kan de bezoeker van www.essence.eu achter het vakje van de dag kans maken op een speciale essence-prijs door de vraag van die betreffende dag goed te beantwoorden. De adventskalender op www.essence.eu biedt in totaal 168 prijzen, alleen voor de Nederlandse en Belgische bezoekers. Ook in een aantal andere landen waar essence vertegenwoordigd is, worden adventskalenders geïntroduceerd. 


16 opmerkingen:

 1. Leuk idee zeg! Had eigenlijk gehoopt dat ze een adventkalender zouden verkopen waarbij je elke dag een make-upje of nagellakje kreeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb ik dus weer wat erbij wat ik elke dag even moet doen! (;

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan me dit nog herinneren van vorig jaar, helaas greep ik iedere keer naast de leuke producten (omdat ik te laat was met openen....)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof zeg!
  Maar ik zal het wss al vergeten zijn tegen 1 december :(
  xoxo
  your fab follower
  J.
  >give my blog a look too? :)
  http://www.fabulosis.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind het erg leuk dat Essence dit doet!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek en je comment.
Totziens!

Thank you for your visit and comment.
See you soon!