25 november 2012

Gastblog: Winterschoenen: volop keuze en kleur!

Laarzen van Replay met leuke details

Het weer wordt nu steeds kouder dus het wordt weer tijd om te gaan kijken naar warme schoenen om de winter mee door te komen. Laten we daarom snel kijken wat de trends zijn op dit moment. Gelukkig is de mode heel erg divers zodat er voor iedereen wel iets leuks bij zit. Het is trouwens verstandig om voordat je gaat shoppen goed de prijzen te vergelijken omdat hier nog wel eens grote verschillen in kunnen zitten. Op een vergelijkingswebsite als Beslist kan dit bijvoorbeeld heel makkelijk.

Opvallende laarzen van  Ara

Een eerste trend van dit jaar zijn de creepers, oftewel platte schoenen (met veters) en een dikke plateauzool. Ze zijn er in allerlei verschillende uitvoeringen: met studs of zelfs stekels voor een stoere look of in lakleer. Ook altijd goed zijn laarzen, vooral in de winter. Deze zijn er ook in heel veel verschillende soorten en maten. Bijvoorbeeld in suède en in opvallende kleuren. De trend van opvallende kleuren geldt trouwens voor alle schoenen, dus je kan vrolijk de winter door! Wat ook een leuke trend is zijn de puntschoenen. Deze zijn weer helemaal terug van weg geweest. Ze zijn perfect voor het uitgaan en staan altijd goed onder een lange jurk. Maar even terug naar laarzen want deze ga je waarschijnlijk het meeste dragen deze winter. 

Zwarte laarzen met een goudkleurig kettinkje van Supertrash

Kijk voor meer laarzen en andere schoenen op de pagina van Beslist. Hier vindt je er nog veel meer, en er zit sowieso wel iets bij dat bij je past.
3 opmerkingen:

Bedankt voor je bezoek en je comment.
Totziens!

Thank you for your visit and comment.
See you soon!