1 december 2012

Babor ultra performance nail color.

Schoenen, tas, ceintuur – alles afgestemd in suikerzoete tinten. Een zachte nagellak daarbij? Geen probleem met de ULTRA PERFORMANCE NAIL COLOUR van BABOR. Een eenvoudig zwarte outfit met een knallende kleur lak accentueren – ook geen probleem. De nieuwe kleuren van de nagellakcollectie van BABOR internationaal make-up directeur Peter Schmidinger variëren van pasteltinten tot schitterende highlights.


 De BABOR FACE DESIGN COLLECTION bevat lakken voor elke gelegenheid – beschaafde, natuurlijke lakken voor dagelijks gebruik en glanzende kleuren plaatsen glinsterende accenten. Zonder tolueen en formaldehyde is de lak behoedzaam voor de nagels. Dankzij een hightech formule verenigt de ULTRA PERFORMANCE NAIL COLOUR een schitterende glans, snelle droogtijd en lange houdbaarheid in een gemakkelijk te gebruiken product. Met het brede kwastje kan de nagel in één keer streepvrij worden gelakt. Verkrijgbaar in de volgende kleurnuancen:

01 off white; 02 porcelain, 06 burgundy, 07 rouge noir, 09 baccarat, 21 fruity pink, 25 dark margenta, 26 magnolia, 27 man-eater, 28 challenge, 29 silk, 30 sweet melon, 31 terra pink, 32 hot choco.


Prijs: €11,- 6ml11 opmerkingen:

 1. Hele mooie lakjes zeg, vooral de kleur van het de eerste foto. Ik kende het merk nog niet. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cool photos - I don't know this brand, but the colors are nice!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind Babor echt een te gek merk! Ik heb er al op twee stage-adressen mee gewerkt en het is betaalbaar en fantastisch!!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd naar de lakjes in het echt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I like that 2 pinks and one peachy shade :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw die eerste lak ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek en je comment.
Totziens!

Thank you for your visit and comment.
See you soon!