5 december 2012

Essence trend editie “snow jam”





Ben je gek op skiën, snowboarden of sleetje rijden? Van januari tot half februari 2013 zien alle sneeuwprinsessen er op hun coolst uit met de essence trend edition “snow jam”.Wintersport, gave ski- en snowboardoutfits en après-ski feestjes zorgen voor de perfecte stemming! De “snow jam” kleuren vormen een combinatie van helder paars, turkoois, petrol en ijzige pasteltinten en geven je direct dé make-uplook van deze winter. In deze trend editie worden trendkleuren gecombineerd met verzorgende ingrediënten om het koude weer te trotseren.




essence snow jam – eyeshadow sorbet

Eyes cream! De oogschaduwkleuren petrol, licht mint en zacht lila geven je oogleden een subtiele glans. Dankzij de crèmige textuur is de tint gemakkelijk met de vingertoppen aan te brengen en blijft deze gedurende de dag goed zitten – voor ultiem skiplezier! Verkrijgbaar in 01 lilac is my style, 02 top of the ice-stream en 03 life is a freeride. 


Consumentenadviesprijs: €2,39.

01 lilac is my style

02 top of the ice-stream

03 life is a freeride

essence snow jam – jumbo duo eyepencil

Overdag op steile hellingen – ‘s avonds is het feest! De jumbo duo eyepencil heeft meteen de ideale oogmake-upcombinatie en kan urenlange actie aan! De ene zijde bevat een kajal, de andere zijde een highlighter met glittereffecten. Dit oogpotlood helpt de perfecte look voor elke gelegenheid te creëren. Verkrijgbaar in 01 let’s hit the slope en 02 petrol snow-queen.

Consumentenadviesprijs: €1,99
01 let’s hit the slope

02 petrol snow-queen


essence snow jam – lipbalm

Kleur en verzorging… precies wat je nodig hebt wanneer het buiten vriest. De hydraterende lipbalm is verkrijgbaar in twee coole tinten en geeft een subtiel kleurtje aan de lippen. Verzorgt de lippen met rijke castorolie en heeft een heerlijke fruitige geur. Verkrijgbaar in 01 lilac is my style en 02 goofy-blue. 


Consumentenadviesprijs: €1,59.

01 lilac

02 goofy-blue

essence snow jam - nail polish

Frosted nagels! De vier heldere nagellaktinten; cool en ijzig blauw, sneeuwwit, petrol en paars, zijn blikvangers op elk moment dat je je handschoenen uitdoet. De lichte tinten hebben een glinstereffect, de krachtige tinten zijn mat. Dankzij de langhoudende, innovatieve textuur is aanbrengen snel en gemakkelijk met slechts één streek van het kwastje. Verkrijgbaar in: 01 goofy-blue, 02 lilac is my style, 03 life is a freeride en 04 top of the ice-stream.

Consumentenadviesprijs: €1,69.

01 goofy-blue

02 lilac is my style

03 life is a freeride

04 top of the ice-stream.


essence snow jam – mini files

Deze nagelvijltjes passen in de kleinste zakken en zijn absoluut onmisbaar in de skilift. De nagelvijltjes zijn handig verpakt en ideaal voor onderweg. Verkrijgbaar in 01 snowboard-girls rock! 


Consumentenadviesprijs:  €1,39.



essence snow jam – 24h hand protection balm

Temperaturen die onder nul dalen zijn een ware uitdaging voor je handen. Deze verzorgende handbalm met shea butter en kokosnootolie zorgt dat een droge, gestreste huid intens gevoed en verzacht wordt. De 24h herstellende formule biedt langdurige bescherming voor zijdezachte handen. Protection balm heeft ook nog eens een verrukkelijke geur! Verkrijgbaar in 01 keep cool!

Consumentenadviesprijs: €1,99. 


 

essence “snow jam” is in Nederland verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en in België bij Kruidvat vanaf januari tot half februari 2013





8 opmerkingen:

Bedankt voor je bezoek en je comment.
Totziens!

Thank you for your visit and comment.
See you soon!