27 februari 2013

Khroma Beauty: De make-up lijn van de Kardashians

Iedereen kent ze wel. The Kardashians zusjes Kourtney, Kim en Khloé . De Kardashians zijn bekend van de verschillende reality serie en zijn in Amerika een weergaloze hype. De Kardashians belichamen schoonheid, stijl en mode op een manier die gewild en populair is over de hele wereld. Naast de parfumlijn van Kim en de kledinglijn die de zussen met elkaar hebben, hebben ze dan onlangs ook samen hun eigen make-up lijn gelanceerd om hun beauty geheimen met vrouwen over de hele wereld te delen: Khroma Beauty! De make-uplijn van de Kardashians bevat mooie, handige en verrassend betaalbare make-up producten geïnspireerd op de verschillende looks van de zusjes. De verschillende make-up paletten bevatten de kleuren die de Kardashians zelf ook gebruiken. Zo kun je heel gemakkelijk de Kim, Kourtney of Khloe look creëren. De Khroma Beauty lijn straalt een luxe gevoel uit en varieert van oogschaduw, mascara’s, lipgloss tot nagellak en nepwimpers.

Khroma Beauty Khloe's Kardazzle Face Palette


 Deze lijn bevat o.a. de Kardazzle gezicht paletten waarbij elk zusje haar favoriete kleuren  heeft samengesteld, Kim’s Au Naturel Lip Set om de zelfde volle nude lippen als kim te creëren en de SheBang Eye transformatie kit om de Kardashian  look helemaal af te maken.  De Khroma Beauty producten zijn geschikt voor vrouwen van alle huidskleuren, huidtypes en leeftijden.

Khroma Beauty SheBang Eye Transformation Kit


De Kardashian zusjes hebben een pre-launch collectie uitgebracht die nu bij beautywebshop Johnbeerens.com. te verkrijgen is. In het voorjaar komt de gehele collectie uit.Ook benieuwd geworden? Ga dan zeker eens een kijkje nemen bij 
beautywebshop Johnbeerens.com.

Wat vind jij van deze make-uplijn?


xox Shannara xox

7 opmerkingen:

Bedankt voor je bezoek en je comment.
Totziens!

Thank you for your visit and comment.
See you soon!