12 oktober 2012

Clinique: Pore Refining Solutions-lijn
NEW ! De Pore Refining Solutions-lijn van Clinique is bedoeld om de huid een frisse, gezonde uitstraling te geven door de poriën te reinigen en te verfijnen.

Pore Refining Solutions Correcting Serum vermindert onmiddellijk de zichtbaarheid van poriën en tegelijkertijd zorgt het voor een stevigere en sterkere structuur van het huidoppervlak na verloop van tijd. De zichtbaarheid van de poriën vermindert met 58% na twee weken.

Indicatieve verkoopprijs : € 45,00 (30ml)

Verkrijgbaar vanaf 15 oktober 2012

 Pore Refining Solutions Stay-Matte Hydrator is een moisturizer die onmiddellijk zorgt voor een matte teint, de overproductie van talg tegengaat en de huid de hele dag door zonder toevoeging van vet van vocht voorziet.

Indicatieve verkoopprijs : € 42,30 (50ml)

Verkrijgbaar vanaf oktober 2012
Pore Refining Solutions Instant Perfector is een nieuwe formule verrijkt met "intelligente" talgregulerende bestanddelen die de zichtbaarheid van poriën direct met meer dan 50% verminderen en bovendien helpen poriën na verloop van tijd te verfijnen door de talgproductie af te remmen.

Indicatieve verkoopprijs : € 23,50 (15ml)

Verkrijgbaar vanaf 15 oktober 2012


 Pore Refining Solutions Instant Perfecting Makeup is een luchtige foundation dieonmiddellijk de grove poriën vrijwel onzichtbaar maakt. Power Couple samen met Pore Refining Solutions Correcting Serum.

Indicatieve verkoopprijs : € 29,30 (30ml)

Verkrijgbaar vanaf 15 oktober 2012

2 opmerkingen:

  1. I've never bought Clinique, I've only tried some samples that I liked :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Altijd jammer dat het zo duur is. Ik vind Clinique wel heel erg fijn, mijn foundation is ook van clinique.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek en je comment.
Totziens!

Thank you for your visit and comment.
See you soon!