11 oktober 2012

Pure Inventions introduceert antioxidant shot: Cranberry Elderberry.
Het wordt steeds vroeger donker, de bladeren aan de bomen kleuren oranje en de pepernoten liggen alweer in de supermarkten. Met andere woorden: hallo winter! Ondanks alle knusse, warme gezelligheid, vraagt je lichaam tijdens de winter wel om extra aandacht en bescherming.
Pure Inventions introduceert deze winter een nieuw antioxidant shot: Cranberry Elderberry. Deze speciale wintersmaak beschermt je lichaam tegen kwaaltjes die vooral in de winter op de loer liggen. Cranberry’s zitten vol anti-oxidanten, vitaminen en mineralen en helpen blaasontsteking voorkomen en vlierbessen (elderberry) helpen bij griep en verkoudheid en ondersteunen o.a. het immuunsysteem.

Cranberry
Cranberry’s zijn supergezond! Ze behoren inmiddels tot de vruchten met het hoogste percentage anti-oxidanten en helpen zo veroudering tegen te gaan. Ze zijn rijk aan mineralen (o.a. kalium, ijzer, en magnesium) en bevatten een hoge dosis vitamine A, B en C. Bovendien ondersteunen cranberry’s de nieren en spijsvertering en bevatten ze bewezen werkzame stoffen ter preventie van blaasontsteking, iets waar we niet op zitten te wachten!


Elderberry (vlierbessen)
Vlierbessen hebben antivirale eigenschappen en bevatten veel flavonoiden; stoffen die een positieve invloed hebben op het afweersysteem. Vlierbessen, het sap of vlierbesextract wordt van oudsher dan ook gebruikt bij verkoudheid en griep en helpt het lichaam te reinigen en het immuunsysteem te versterken.


Adviesprijs €45,00 (200ml)


Pure Inventions geeft water niet alleen een lekker smaakje, maar zorgt direct voor de dagelijkse dosis anti-oxidanten. Hydrateren was nog nooit zo lekker en dubbel zo nuttig!
Pure Inventions is overigens ook lekker door vruchtensap, melk, thee, muesli, yoghurt, vla, en over ijs of vers fruit.


Gebruiksaanwijzing
Goed schudden voor gebruik. Voeg de inhoud van 2 pipetjes (2 ml) toe aan een glas warm of koud water.


100% natuurlijk
Dit product bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten, is vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen, gluten, lactose en cafeïne en bevat geen calorieën, suiker of kunstmatige zoetstoffen. Eerder verschenen smaken van Pure Inventions: Wild Cherry, Apple & Resveratrol, Pomegranate & Acai Berry, Chocolate en Green Tea Original, Raspberry, Pineapple Coconut en Tropical.


Over Pure Inventions
Pure Inventions werd in 2003 opgericht door de Amerikaanse voedingsdeskundigen Lynne Gerhards en Lori Mulligan. Zij merkten in hun praktijk hoezeer wij ‘verslaafd’ zijn aan frisdrank en vruchtensappen en zo dagelijks ongemerkt vele calorieën, kunstmatige zoetstoffen en E-nummers binnenkrijgen. Vanuit de behoefte hun cliënten een gezond, maar vooral ook lekker alternatief te kunnen bieden en hen te stimuleren meer water te drinken, besloten zij zelf producten te ontwikkelen: Pure Inventions was een feit. Het belangrijkste doel was een productlijn te ontwikkelen die eenvoudig in te passen zou zijn in een moderne levensstijl en zou voorzien in voor het lichaam en voor de huid waardevolle en onmisbare voedingsstoffen. Pure Inventions is momenteel verkrijgbaar in high-end resorts en spa’s, sportscholen, wellness centers, beauty salons en klinieken in o.a. Amerika, Canada, Australië en Zuid-Afrika.


Over Skinnovators
Skinnovators gelooft in ‘een totaalaanpak’: de juiste verzorging van buitenaf (cosmeceuticals) gecombineerd met verzorging van binnenuit (nutricosmetics) vormen de beste basis voor een gezonde, jonge huid. Skinnovators selecteert daarom uitsluitend niet eerder in Nederland verkrijgbare niche merken die passen binnen deze filosofie en elkaar aanvullen tot een totaalconcept voor beauty professionals. Skinnovators is exclusieve Pure Inventions distributeur in Nederland; de producten zullen dan ook alleen verkrijgbaar zijn bij beautysalons, klinieken, sauna’s en spa’s.


Verkoopinformatie:
www.skinnovators.com

2 opmerkingen:

  1. Dit is interessant. Ik heb een lange tijd cranberrysap bij mijn water gedaan (omdat ik het zuiver niet zo lekker vind) en doe dit al eventjes niet meer. Ik zou het beter weer doen :-).

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek en je comment.
Totziens!

Thank you for your visit and comment.
See you soon!