5 november 2012

New: De Limited Edition Trind Pefect Nail Set

  
Trind lanceert een speciale tijdelijke cadeau set, de Perfect Nail Set, voor de natuurlijke nagel bestaande uit een Trind Nail Magic, de Trind Professional Glass File, de Trind Nail Balsam en de Trind Nail Repair Natural. Deze mix van nagel verzorgingsproducten biedt een ideale basis om met mooie, sterke en verzorgde nagels de feestmaanden én het nieuwe jaar in te gaan.


Trind Nail Magic Buffer - Bevordert gezond groeiende nagels en maakt ze egaal en glanzend

Natuurlijk nagelvocht is essentieel voor gezond groeiende nagels. De Trind Nail Magic is het perfecte hulpmiddel om de aanmaak van natuurlijk nagelvocht te stimuleren en fijne rillen en imperfecties uit de nagels te verwijderen.


Trind Professional Glass File – Zorgt voor gladde en gesealde nagelranden
 
Deze vijlt de nagels in de gewenste vorm waarbij de nagelranden mooi glad, ‘geseald’ en gezond blijven.


Trind Nail Balsam – Voorkomt uitdroging en helpt de nagels om sterker te worden

Problemen als slecht groeiende nagels of broze en droge nagels worden meestal veroorzaakt door een tekort aan natuurlijk nagelvocht. Trind Nail Balsam geeft de perfecte hydratatie wanneer je nagels bijvoorbeeld splijten en scheuren. Het bevat natuurlijke vochtinbrengers en is olie- en vetvrij.

Trind Nail Repair Natural – Versterkt de nagel en voorkomt splijten, breken en scheuren

De unieke formule voor Nail Repair van Trind zorgt ervoor dat de eiwitmoleculen in de nagel stevig aan elkaar worden gekoppeld, waardoor een rigide netwerkstructuur wordt verkregen en de nagel sterker wordt. Belangrijk detail hierbij is dat het natuurlijke nagelvocht niet verloren gaat. De nagel blijft op die manier soepel en ziet er verzorgd uit.


De speciale Gift Set kost € 27,95. Indien de producten uit de set los aangeschaft zouden worden, kost dit € 50,80. De Gift Set levert dus een voordeel op van maar liefst 
€ 23,-. Leuk om cadeau te doen!


 De Limited Edition Trind Pefect Nail Set ligt vanaf begin november in de winkels. De producten van Trind zijn te koop bij de meeste winkels van de grote ketens: Douglas, DA, D.I.O. Drogisterij en ETOS. Voor de dichtstbijzijnde verkooppunten, zie www.trind.com.xox Shannara xox 


6 opmerkingen:

 1. We have Trind here too, they have great products.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik het ook gezien ja, denk niet dat ik ze ga kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik twijfel, ik wil graag eens iets van Trind proberen maar €27,- blijft een hoop geld!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja ik weet het en normaal is het nog veel duurder. Maar het schijnt wel goed te zijn. Mss iets om kado te vragen voor kerst of zo :)

   Verwijderen
 4. Mooie deal, ik had ém ook ontvangen. Die balsam zou ik nog wel eens willen proberen. Maar ik denk dat ik die gewoon een keertje los koop.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie deal voor een mooie set! I love trind!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek en je comment.
Totziens!

Thank you for your visit and comment.
See you soon!