21 december 2012

Don't do as Madonna!

Madonna heeft haar eigen oplossing gevonden tegen verouderde handen: tegenwoordig wordt ze vrijwel altijd gespot met hippe handschoentjes. Maar natuurlijk kun je een verouderde huid beter voorkomen door een goede handverzorging en -bescherming. De handverzorgings-producten van emerginC gaan huidveroudering tegen en bieden verzorging voor je handen.


DAGELIJKSE ZORG EN ANTI-AGING
De dunne huid op je handen is kwetsbaar en heeft daarom een dagelijkse verzorging nodig. Om je handen optimaal te verzorgen is een voedende handcrème van belang.
De emerginC Relief Hand Cream heeft een anti-age werking door de antioxidanten uit vitamine C, vitamine E en groene thee extract. Daarnaast bevat deze handcrème het ingrediënt ginkgo biloba. Deze stof stimuleert de doorbloeding, waardoor alle vitamines nog beter door de huid worden opgenomen. De toevoeging van Aloe vera, calendula en amandelolie geeft de handen een zachte, soepele en gehydrateerde huid.
EmerginC Relief Hand Cream kun je dagelijk gebruiken. Was je handen en droog ze goed af, voordat je de handcrème aanbrengt.
Verkoopprijs: €20,30


BESCHERM JE HANDEN TEGEN ONGEMERKTE ZONSCHADE
Hoe koud het ook is, zelfs op zonnige herfst- en winterdagen kunnen je handen zonschade oplopen. Ook tijdens een autorit dringen UVA stralen door de autoruit heen tot in de diepste huidlagen. Om dit te voorkomen, kun je je handen beschermen met een beschermingsfactor. EmerginC SPF30+ biedt niet alleen UVA en UVB bescherming, maar voorkomt ook zonschade door de antioxidanten uit vitamine A, C en E, groene thee, pycnogenol en duidoorn extract.
Breng een laagje aan zodra je handen worden blootgesteld aan de zon en breng de SPF opnieuw aan nadat de handen zijn gewassen.
Verkoopprijs: €35,60
In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, bevatten nagels geen kalk. Het drinken van melk is dus geen oplossing om sterkere nagels te krijgen. De juiste voedingssuplementen kunnen hierbij wel helpen. Hair, Skin & Nails van Functionalab bevat 11 specifieke ingredienten, waaronder biotine, soja,
magnesium, ijzer, zink, mangaan en gelatine voor gezonde en sterke nagels, huid en haar.
Verkoopprijs: €30,00
 

Verkrijgbaar via www.skinnovators.com
xox Shannara xox

5 opmerkingen:

 1. Ik doe het bijna nooit maar zou het beter beginnen doen blijkbaar, want ik wil niet met zo'n handschoentjes rondlopen later ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handig om te weten, ik zou het toch maar moeten doen... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik de laatste tijd wel een handcreme maar niet elke dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier moet ik ook echt vaker aan gaan denken, vergeet het altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vooral die laatste klinkt heel goed!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek en je comment.
Totziens!

Thank you for your visit and comment.
See you soon!