7 december 2012

Party-Proof met OPI

Een mooi sfeervol versierd huis, feestelijk gedekte tafels, een kerstboom vol lampjes. De december maand komt er weer aan! Tijd voor gezellige dagen met familie en party time met vrienden! Je kunt deze maand heerlijk uitpakken met je outfit en make-up. Ook je nagels geef je een extra feestelijk tintje met een opvallende kleur, blinkend goud of glitters. Met de OPI Germany Collection en OPI Skyfall Collection heb je ruime keuze je nagels te lakken in de kleur die perfect bij jouw party look past!

OPI Skyfall 

De Skyfall collection is gebaseerd op de James Bond film, Skyfall. De collectie bestaat uit 12 nagellakken met als thema’s glamour en gevaar, perfect voor een waanzinnige look. Deze collectie bevat zes verleidelijke tinten en zes gewaagde tinten. Breng eerst de OPI Natural Nail Base Coat aan. Kies bijvoorbeeld voor het lakje Berlin There Done That uit de Germany collection en breng twee laagjes van de lak aan. Om je nagels extra te laten opvallen kun je hier overheen The Living Daylights lakken. Dit geeft een leuk effect door de glitters die erin zitten.



OPI The Man with the Golden Gun 

De nieuwe must have onder de lakjes is The Man with the Golden Gun 18k top coat, de perfecte look voor feestjes. Breng deze transparante coat met stukjes 18K bladgoud aan over één van je favorieten uit de Skyfall collectie van OPI en creëer de ultieme party look! Voor het mooiste effect breng je eerst de OPI Natural Nail Base Coat aan, gevolgd door 2 laagjes van je favoriete Skyfall lakje. Houd vervolgens The Man with the Golden Gun 10 seconden ondersteboven zodat de gouddeeltjes goed aan het penseel hechten. Als de nagellak helemaal droog is kun je The Man with the Golden Gun aanbrengen door de stukjes 18K bladgoud op de nagel te deppen. Liever een subtiel effect of gold all the way? Afhankelijk hiervan breng je 1 of 2 laagjes aan. Wacht 1 minuut en laat dan 2 druppels DripDry over de nagels uitvloeien. Je gelakte nagels voelen binnen 1 minuut droog aan en zijn binnen 5-10 minuten stootdroog. Ready to party!



How to get the OPI bond manicure look!

De Skyfall collection geeft je de mogelijkheid oneidig veel looks te creëeren. Deze drie verleidelijke tinten helpen je de feestelijk look te
krijgen. How To?

# Breng eerst de OPI Natural Nail Base Coat aan. Heb je nagels met ribbels of oneffenheden, kies dan voor de OPI Ridgefiller voor een mooie en egale dekking.
# Layer it! Breng 2 laagjes aan van The Spy Who Loved Me of Skyfall, gevolgd door 1 laagje GoldenEye.
# Voor nog meer glamour breng je GoldenEye alleen op de randen of halve maantjes van je nagels aan.
# Heb je lange nagels? Probeer dan eens om The Spy Who Loved Me of Skyfall op je nagels te lakken en GoldenEye aan de onderkant aan te brengen. Bond Girl Bérénice Marlohe draagt deze manicure-de-luxe in de film! Instant Bond Girl-ness!
#  Naast mooie nagels is het natuurlijk belangrijk dat je handen er ook goed verzorgd uit zien. Hiervoor heeft OPI de Avoplex High-Intensity Hand & Nail Cream, een crème die handen en nagels voedt en de elasticiteit herstelt.





Shatter Coats

Breng voor dit gewaagde effect eerst de OPI Natural Nail Base Coat aan en vervolgens twee laagjes van bijvoorbeeld You Only Live Twice. Laat deze drogen en breng dan de Black Shatter Coat aan. Na enkele seconden ontstaat er een
luipaardvlekkenpatroon op je nagel. Het effect is afhankelijk van hoe dik of dun je de lak aanbrengt. De shatter coat kan ook direct over de base coat worden aangebracht voor een opvallend effect zonder onderkleur.









Adviesverkoopprijs OPI nagellak 15 ml €13,95
Adviesverkoopprijs OPI The Man with the Golden Gun 18k top coat €39,95 Adviesverkoopprijs DripDry 9 ml €17,95
Adviesverkoopprijs OPI Natural Nail Base Coat 15 ml €13,95
Adviesverkoopprijs OPI Ridgefiller 15 ml €13,95
Adviesverkoopprijs OPI Avoplex High-Intensity Hand & Nail Cream 50 ml €12,95
Adviesverkoopprijs OPI Shatter Coats 15 ml €13,95



 OPI producten zijn verkrijgbaar bij een selectie van gerenommeerde beautycentra, drogisten en parfumeriezaken. Verder zijn ze verkrijgbaar bij de betere nagel- en schoonheidssalons. Voor meer informatie over verkoopadressen: www.opi.nl


xox Shannara xox 


 

4 opmerkingen:

Bedankt voor je bezoek en je comment.
Totziens!

Thank you for your visit and comment.
See you soon!