1 januari 2013

New: W.I.C. by Herôme Fancy Sweden

Fris, hip & happening! Dat is Zweden. De nieuwe limited edition Fancy Sweden linkt dan ook duidelijk naar de Swedisch touch of fashion, lifestyle en design. Go get it!


De limited edition Fancy Sweden start met drie super trendy kleuren. Het felroze van Helsingborg staat voor de gedurfde en eigenzinnige modestijl die kenmerkend is voor het straatbeeld van Zweden. Combineer het met andere felle kleuren, of juist met zwart of grijs, zodat je nagels extra opvallen! Örebro ligt middenin Zweden. Deze upcoming stad geeft haar naam aan het nieuwe blauw die veelvuldig van zich zal laten zien in het nieuwe modebeeld. Het is een lichte blauw met een neonachtig gevoel, die perfect matcht met zandkleuren of black denim. Het lichte zeegroen van Malmo is geïnspireerd op deze trendy havenstad, die grenst aan de Oostzee. Mix het met contrastkleuren als fel perzik of okergeel voor een überhip Zweeds modegevoel.


Gothenburg, Uppsala en Stockholm zijn binnen de limited edition Fancy Sweden échte fashion statements. Het petrolblauw van Gothenburg past bij het levendige karakter van deze bijzonder gezellige winkelstad. Fabulous bij nachtblauw of zwart voor een très chique tintje. De jonge, modische sfeer van studentenstad Uppsala is gevangen in een prachtige fluweelroze, die je nagels er rijk en weldadig uit laat zien. Hoofdstad Stockholm is uiteraard the place to be en sluit de limited edition dan ook af met een opvallende kobaltblauw. Zodra je hier je nagels mee kleurt,ben je net zo hip & happening als deze super trendy stad. Enjoy!W.I.C. by Herôme Fancy Sweden is vanaf januari 2013 te verkrijgen bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com.

Je hebt al een W.I.C. by Herôme nagellak voor €7,50 en twee stuks voor €12,50.
Fancy Sweden is onderdeel van de basiscollectie World Inspired Colours bestaande uit 80 kleurlakken. Elke twee maanden wordt die verrijkt met een limited edition. W.I.C. by Herôme kijkt daarbij naar de kleuren die onze mooie wereld rijk is!


Wat vind jij van deze kleurtjes?

xox Shannara xox


16 opmerkingen:

 1. Lovely colors, not too keen on Gothenburg, and not really Uppsala (but I was born there) - but the rest are beautiful!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm...er zitten wel mooie tussen maar ik vind de collectie niet echt speciaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kreeg gister ook het bericht, ik vind de kleuren echt mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er zitten echt mooie Kleurtjes tussen !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gothenburg vind ik iets minder maar de rest is erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oehlala, die zien er erg mooi uit! <3
  Btw nog een Gelukkig Nieuwjaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Stockholm lijkt me echt een heel mooi donkerblauw kleurtje! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fascinating! I've never heard of the brand before and they do a Sweden based collection!!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek en je comment.
Totziens!

Thank you for your visit and comment.
See you soon!