1 maart 2013

BABOR: Bloemen en mooie glans!

Voor het voorjaar en de zomer van 2013 heeft Peter Schmidinger, internationaal make-up directeur van BABOR, twee looks gecreëerd: Eternal SUNdays en Floral Beauty. Eternal SUNdays is een pure hommage aan St. Tropez - zon, zee en savoir vivre. Floral Beauty betovert met pastelachtige bloemen in roze en brengt een ode aan „La vie en rose“.

Eternal SUNdays. Deze zomerlook 2013 bestaat uit poederige, lichte vakantiekleuren. De basis is de Mineral Foundation die de teint laat stralen. Een zachte focus op de ogen wordt gevormd door de Silky Eye Shadow Sticks in zijdeachtig perzik van de nuance „ca va“ en brons van de nuance „voila“. Ze omranden de wimperrand en worden met de vinger zacht over het beweeglijke ooglid vervaagd. Het Line Correcting Pencil herstelt een rood geworden ooglid en laat de ogen fris stralen. De multifunctionele stift brengt ook de lippencontour in vorm. De lippen worden ingekleurd met de Ultra Moist Lip Colour in „iced melon“. De bijzondere receptuur van de lippenstift hydrateert de tere lippenhuid op intensieve wijze met drievoudig hyaluronzuur en schenkt een subtiele finish. Wie liever van meer gloss houdt, brengt de lipgloss in de nuance „sunset“ aan en laat de lippen verleidelijk schitteren. Ook de lipgloss verzorgt met drievoudig hyaluronzuur. Vervolgens de Waterproof Mascara Extra-Stay in zwart op de wimpers aanbrengen. De nagellak in de schakering „St. Tropez“ die de nagels met een subtiele, elegante perzikkleur in de aandacht zet, finisht de look.
 Floral Beauty.  „Deze romantische look past altijd,“ aldus Peter Schmidinger. De teint maak je gelijkmatig met Mineral Powder en de ogen worden opgelicht met de Perfect Skin Illuminator. Vergeet niet de wenkbrauwen te accentueren. Als oogschaduw gebruikt Peter Schmidinger de drie Silky Eye Shadow Sticks uit de collectie die schitterend in elkaar overlopen. De blik van de ogen krijgt diepte door de kleuren lichtroze, perzik en brons. Het Line Correcting Pencil aangebracht op het vochtige onderooglid, laat de ogen stralen. Vervolgens breng je de Waterproof Mascara Extra-Stay in zwart goed op de wimpers aan, zodat deze ook blijft zitten als de zomerliefde weer eens voorbij is en er een traantje gelaten wordt! De Ultra Moist Lip Colour in „iced berry“ en de lipgloss „sundowner“ verzorgen de lippen niet alleen met een betoverende candy-look, maar ook met intensief vocht. De nagellak in verleidelijk roze is de finishing touch van de look – oh là là!
 


Verkoopprijzen:
-Ultra Moist Lip Colour: 31 iced melon; 32 iced berry - 4 ml; €22,00
-Ultra Shine Lip Gloss met drievoudig hyaluronzuur:15 sunset; 16
  sundowner - 7 ml; €20,00
-Ultra Performance Nail Colour: 33 St.Tropez; 34 oh là là - 6 ml; €11,00
-Line Correcting Pencil 2 in 1 crème - 1 gram; €12,00
-Silky Eye Shadow Stick: 01 ca va; 02 c‘est bon; 03 voila - 2 gram; €9,50
-Waterproof Mascara Extra-Stay in zwart: 6 ml; €22,50
-Mineral Powder Foundation: 01 light, 02 medium - 20 gram; €20,00
-Super Soft Duo Blush: 02 rose - 9 gram; €26,00
 

Voor verkoopinformatie in Nederland:

www.babor.nl
Welke look spreekt jou het meest aan?


xox Shannara xox3 opmerkingen:

Bedankt voor je bezoek en je comment.
Totziens!

Thank you for your visit and comment.
See you soon!