2 maart 2013

W.I.C. by Herôme LE: Be inspired by Natural New Zealand

Altijd al een natural born beauty willen zijn? Dan is de nieuwe limited edition Natural New Zealand van W.I.C. by Herôme een absolute aanwinst. De overweldigende natuurpracht van dit weidse, robuuste land is vertaald in zes catchy kleurlakken die naadloos aansluiten op het nieuwe, sprankelende modebeeld. Laat de zon maar komen!De zachte, bijna witte blauw van W.I.C. Tauranga is geïnspireerd door één van de upcoming badplaatsen van dit moment. Draag het met lef! Combineer bijvoorbeeld met kleuren als cayennerood of fuchsiaroze voor een color-blocking fashion statement. W.I.C. Dunedin is een volle, romige peachy pink die doet denken aan roze luchten wanneer de zon onder gaat. Het is tijd voor happy hour en cocktails en daar hoort een smashing outfit bij in typische cocktail shades: perzikroze, mintgroen en felroze. Enjoy!

Het vulkanische geel van W.I.C. Rotorua is net als de gelijknamige stad magisch en mysterieus. Overrompel jezelf en anderen door het te dragen met diep groen of warm oranje voor een Burberry-effect. De waanzinnig inspirerende kuststad W.I.C. Auckland is gevangen in een koele, lichte mintgroen. Absolutely stunning bij het nieuwe ultra lichte goud… Shine girls! Like diamonds in the sky!


In Natural New Zealand kan een nude kleurlak natuurlijk niet ontbreken. W.I.C. Wellington is zacht, ingetogen en stijlvol en daardoor perfect voor een real natural born beauty-look. Ga voor een tasty ensemble in lichte tinten als zand, crème en pastels. Het lavendelblauwpaars van W.I.C. Hamilton is geïnspireerd op de vele lavendelvelden rondom deze stad. Past helemaal in de nieuwe bohemian look. Draag het met harde kleuren groen of een eclectische mix van kleuren en be a bo-hochique lady.


W.I.C. Natural New Zealand is vanaf maart te verkrijgen bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com . Je hebt al een W.I.C. by Herôme nagellak voor €7,50 en twee stuks voor €12,50.


Wat vind jij van deze kleurtjes?
 
xox Shannara xox 

11 opmerkingen:

Bedankt voor je bezoek en je comment.
Totziens!

Thank you for your visit and comment.
See you soon!