29 januari 2012

Hiep Hiep Hoera ! Pink lady make-up is jarig!




Vandaag is het een bijzondere dag, want Pink Lady Make-up viert haar 2e verjaardag! Om dit te vieren kunnen jullie vandaag, zondag 29 januari, profiteren van een aantal leuke acties: Je ontvangt 25% korting op een aantal High end make-up merken, voor veel van deze producten geldt OP=OP.





Verder is er, alleen vandaag, een speciale Pink Lady make-up favorieten box verkrijgbaar met maar liefst 25 euro korting. Hierin vindt je producten van onder andere Nfu oh, Lipsmacker, NYX en Barry M, kortom alle favorieten beautyproducten van Pink lady make-up. Elke box is anders, maar om het naast de korting nog aantrekkelijker voor jou te maken, kun je zelf voorkeuren aan geven voor de kleuren / smaken die je graag in jouw pakket zou willen zien. Deze kun je aan het eind van je bestelling aangeven in het vak opmerkingen. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw wensen, maar je voorkeuren kunnen niet gegarandeerd worden. Bestellingen die met iDeal betaald worden, worden wel als eerste in behandeling genomen.


Maar we zijn er nog niet; Vandaag ontvang je namelijk bij iedere bestelling van minimaal 12,50 euro (exclusief verzendkosten!) ook nog eens een gratis
The Body shop lipbalm Strawberry cadeau. (Maximaal 1 gift per klant / per adres).
 
Pink Lady Make-up  wil jullie hartelijk bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen twee jaar, zonder jullie was de ontzettend snelle groei die mijn webshop doorgemaakt heeft niet mogelijk geweest.



Ik ga zeker een kijkje nemen bij  Pink Lady Make-up.
Jij ook?


xox Shannara xox



6 opmerkingen:

  1. Erg leuk, maar ze hebben niet echt producten die ik leuk vind ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke actie dat ze twee jaar bestaan! Wauw, 2 jaar is echt lang. :D ik ga even een kijkje nemen, thanks. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. My translator glitched and I was about to panic! hehe but I caught the 25%!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahaha...I haven't translated it because they only ship within the Netherlands :-)

      Verwijderen

Bedankt voor je bezoek en je comment.
Totziens!

Thank you for your visit and comment.
See you soon!