6 augustus 2012

Step Up 4 Revolution

Dit is het vierde deel in de populaire dansfilmreeks waarin de dochter van een zakenman zich aansluit bij een danscrew die vernieuwende flash-mobs organiseert. Ik zelf vond de vorige drie erg leuk. En ben benieuwd naar deel 4 die nu in de bioscoop draait.

Het verhaal:

Emily (Kathryn McCormick), dochter van een rijke zakenman, komt aan in Miami en wil een professionele danseres worden. Ze raakt er al snel verliefd op Sean (Ryan Guzman), een jongeman die een dansgroep leidt. Ze maken zich op voor een grote voorstelling waarbij een belangrijke sponsor valt binnen te halen. Emily's vader heeft plots plannen met de historische wijk van de groep, waar tevens duizenden andere mensen de dupe van zullen zijn.

De cast van Step Up 4 bestaat onder andere uit 'So You Think You Can Dance'-finaliste Kathryn McCormick, topmodel Ryan Guzman, Chadd Smith en Stephen Boss (beiden bekend van Step Up 3D).

 


Story line:

Emily arrives in Miami with aspirations to become a professional dancer. She sparks with Sean, the leader of a dance crew whose neighborhood is threatened by Emily's father's development plans. 

Cast: 'So You Think You Can Dance'-finaliste Kathryn McCormick, topmodel Ryan Guzman, Chadd Smith en Stephen Boss.
Wat vind jij van deze film? 

Do you like this movie? 


 xox Shannara xox

10 opmerkingen:

Bedankt voor je bezoek en je comment.
Totziens!

Thank you for your visit and comment.
See you soon!