2 oktober 2012

Essence TE: "THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 2"Ik ben een grote fan van de Twilight Saga. En kijk dus vol verwachting uit naar de nieuwe special trend edition van Essence. 
THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 2

*****

I'm a big fan of the Twilight Saga. So I'm really looking forward to the new special trend edition of Essence. THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN - PART 2Vampieren en weerwolven bundelen voor de laatste keer hun krachten om te vechten tegen het kwaad. essence presenteert precies op tijd voor de lancering van de film de officiële make-up collectie voor BREAKING DAWN – Part 2. Met mysterieuze kleuren van de dageraad, fantastische glanspigmenten maar ook donkere, dramatische effecten en bloedrode producten voor lippen en wangen: essence biedt ware vampierkracht voor alle meiden – until the break of dawn….Om de filmrelease te vieren en te genieten van de essence make-up collectie geïnspireerd op de film, zijn er vele fantastische prijzen te winnen in samenwerking met Concorde Belgafilm. De prijsvraag omvat onder andere een complete BREAKING DAWN – Part 2 make-up trend edition! Om deel te nemen zijn formulieren verkrijgbaar in de winkel of online via  essence.eu. Op de homepage is meer informatie te vinden over THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 2,  de bijbehorende product make-upcollectie en nadere details over de prijsvraag. 


essence breaking dawn – loose pigments eyeshadow

Vampierogen! De losse oogschaduwpigmenten, verkrijgbaar in drie donkere, bijna zwarttinten en een lichtgouden tint, creëren een mysterieuze en fascinerende oogmake-up à la Bella Swan. Van een subtiele glans tot een krachtige metallic glinstering: het juiste effect om een echte vrouwelijke vampier te zijn is binnen handbereik! De pigmenten kunnen apart of gecombineerd worden gebruikt. De ideale basis: de essence colour arts oogschaduwbasis van de standaard essence collectie.

Verkrijgbaar in 01 jacob’s protection, 02 alice had a vision – again, 03 a piece of forever en 04 edward’s love.
Consumentenadviesprijs € 2,59.


essence breaking dawn – liquid glitter eyeliner

Hét hoogtepunt voor je vampierenlook! De liquid glitter eyeliner heeft twee mystieke en magische kleuren die je meenemen naar de donkerste nacht met de coole, fijne glitterpigmenten. Het dunne kwastje zorgt voor het bijzonder nauwkeurig aanbrengen van de eyeliner.

Verkrijgbaar in 01 alice had a vision – again en 02 jacob’s protection.
Consumentenadviesprijs €2,39.

essence breaking dawn – lipstick

Een nachtelijke rendez-vous! Deze lipstick bevat fijne gouden glittertjes die ervoor zorgen dat zelfs vampieren knikkende knieën krijgen. Door de zijdezachte textuur en verwennende formule worden lippen superzacht, wachtend om gekust te worden door Edward…  

Verkrijgbaar in 01 a piece of forever.
Consumentenadviesprijs €2,59.

essence breaking dawn – lipgloss

Lippen als Alice en Rosalie! De lipgloss verleidt je met dramatisch rood en intens lila die een glanzende finish geven. De metallic effecten garanderen een ware Cullen style in het gevecht tegen de Volturi.

Verkrijgbaar in 01 alice had a vision – again en 02 renesmee red. Consumentenadviesprijs  €1,99.essence breaking dawn – shimmer powder

De absolute must-have voor alle Twilight meiden! De delicate shimmer powder geeft je gezicht en lichaam een speciale gloed en laat je teint er prachtig uitzien – voor ultieme vampierverleiding. 

Verkrijgbaar in 01 bella‘s secret.
Consumentenadviesprijs €2,99.essence breaking dawn – blush

Elegant bleek? Durf te blozen! – en niet alleen wanneer een never-ending story in de bioscoop wordt bezegeld met een kus. Deze blush geeft wangen zachte en subtiel rode glinsterende accenten. De fluweelachtige textuur is gemakkelijk aan te brengen en geeft de bleke vampierlook een prachtige, eleganten finish … 


Verkrijgbaar in 01 renesmee red.
Consumentenadviesprijs €2,89.
essence breaking dawn – nail polish

De vier intense nagellakkleuren in deze collectie houden superlang - until

the break of dawn… en zelfs langer! Mystiek nachtblauw, verleidelijk zwart, donker en dramatisch paars en glanzend goud garanderen opvallende nagels op elk Twilight Saga feestje! 

Verkrijgbaar in 01 jacob’s protection, 02 alice had a vision – again, 03 a piece of forever en 04 edward’s love.
Consumentenadviesprijs €1,99.
Deze speciale trend edition essence make-up collectie voor THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 2 is in Nederland verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister
in de maand november 2012 en bij Kruidvat in België. 
8 opmerkingen:

Bedankt voor je bezoek en je comment.
Totziens!

Thank you for your visit and comment.
See you soon!