1 oktober 2012

Exclusief bij Douglas: Age Defense BB Cream SPF 30

In Azië is de Age Defense BB Cream SPF 30 van Clinique enorm populair. Goed nieuws! Nu komt de BB Cream ook naar Nederland en zal in 3 tinten verkrijgbaar zijn.

Deze multifunctionele BB Cream (Blemish Balm) beschermt de huid tegen UVA/UVB-stralen en camoufleert onvolkomenheden onmiddellijk. Deze verzorgende crème brengt de huid bovendien in balans en gaat overtollige talg- en vetproductie tegen. De huid is egaal, zacht, gehydrateerd en beschermd.

De formule is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid, en bevat pigmenten die zorgen voor een stralende en gezonde teint. De crème geeft een gemiddelde tot volledige dekking die oneffenheden camoufleert zonder dat dit ten koste gaat van een natuurlijke, egale uitstraling. De poriën zijn minder zichtbaar en de huid heeft een gladde en perfecte uitstraling...


BB Cream is het ultieme multifunctionele beautyproduct. De crème biedt alle verzorging die uw huid nodig heeft: bescherming, preventieve antioxidanten en voldoende dekking om oneffenheden te camoufleren. BB Cream kan worden aangebracht als een primer onder foundation en geeft een perfect resultaat. BB Cream kan zelfstandig worden gebruikt voor een natuurlijke, gezonde en gladde huid.


Age Defense BB Cream SPF 30 is verkrijgbaar in drie tinten voor roze of gouden ondertonen en is geschikt voor alle huidtypes. 
  
Tint 1 : voor de zeer bleke huid met roze ondertoon
Tint 2 : voor de bleke huid met gouden ondertoon
Tint 3 : voor de lichtbruine huid met gouden ondertoon

Clinique’s  Age Defense BB Cream SPF 30 is vanaf november ook verkrijgbaar bij Douglas! Wegens groot succes in de webshop op www.clinique.nl neemt Douglas de Age Defense BB cream SPF 30 ook op in haar assortiment. 

Indicatieve verkoopprijs :               € 28,787 opmerkingen:

 1. super dat ze een versie hebben voor mensen met een gele ondertoon :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I've heard good things about Clinique BB Creams, I'll have to see what ones we have here in the states.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I have this bb cream and it's ok. I prefer the doctor Jart platinium becasue it has more coverage.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou deze niet direct kopen, omdat hij ook age defense is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I'll have to try this one for myself! It looks interesting!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek en je comment.
Totziens!

Thank you for your visit and comment.
See you soon!