26 oktober 2012

Trind Caring Colors Najaar 2012


 Voor haar Limited Edition Caring Color najaarscollectie heeft Trind diverse kleurtrends laten terugkomen uit het kleurenpalet van de herfst/winter collectie 2012. Met de vier nieuwe Trind Limited Edition najaarskleuren ‘golden bronze’, ‘champagne silver’, ‘petrol blue’ en ‘vintage pink’ sluit zij aan bij de tinten van de glim en glans trend, de populariteit van ‘blauw’ en kleurinvloeden uit de natuur.

“Het kleurenpalet is rijk en warm dit najaar.CC 153, vintage pink, sluit hier prachtig op aan.Maar ook de toepassing van glanslagen englansdraad in zilver of goud in de najaarskledingvormen een perfecte match met onze CaringColors 150, golden bronze, en 151, champagnesilver”, vertelt Suzanne Uding, Sales Managerbij Trind Cosmetics.“Daarnaast hebben we ook rekening gehoudenmet de belangrijke invloed van blauw door CC152 petrol blue aan onze Limited Editioncollectie toe te voegen. Kleuren mogen eenbeetje botsen en wringen dit najaar, dat maakthet spannend!”


Wat is er zo bijzonder aan Trind Caring Colors?

Trind Caring Colors zijn speciaal ontwikkeld om mooie nagels mooi en in optimale conditie te houden. De Trind Caring Color formule is een uitgebalanceerde mix van ingrediënten die de nagels verzorgen terwijl de lak een prachtige kleur
geeft. De kwalitatief hoogwaardige kleurlakken zijn gemakkelijk aan te brengen en blijven lang mooi!


 De Trind Limited Edition Caring Colors najaar verschijnen naast de huidige 24 reguliere Caring Colors zijn nu te koop. De consumentenverkoopprijs is € 9,95 voor 9 ml.
De producten van Trind zijn verkrijgbaar bij de meeste winkels van de grote ketens: Douglas, DA,
ETOS en D.I.O. Drogisterij. 
Voor de dichtstbijzijnde verkooppunten, zie
www.trind.com

10 opmerkingen:

Bedankt voor je bezoek en je comment.
Totziens!

Thank you for your visit and comment.
See you soon!